Dialog om
fremtidens Palads

Palads er en folkelig biograf med mange loyale gæster blandt både børn og deres forældre, unge og ældre. Og Palads har en særlig plads i mange af vores gæsters og københavnernes hjerter. Det er vi hos Nordisk Film Biografer glade for og stolte af. Derfor ønsker vi at udvikle fremtidens Palads i respekt for biografens omgivelser og det Palads, mange holder af.

DIALOGMØDE OM FREMTIDENS PALADS

Den 24. maj 2022 inviterede vi til dialogmøde i Palads, hvor alle interesserede kunne dele deres idéer med os om fremtidens Palads. Det blev en idérig aften, hvor vi fik mange nye perspektiver og input med os. Vi fik talt om den gode biografoplevelse, hvordan vi kan skabe et fantastisk fremtidens Palads, og hvordan Palads kan bidrage til at skabe et levende Axeltorv.

Nu glæder vi os til at arbejde videre med alle input – og vi glæder os til at inddrage vores gæster og københavnerne igen, når vi kommer længere i processen. Tak til alle fremmødte for gode idéer, og tak til Ane Cortzen for at deltage som moderator.

Husk, at du også fortsat kan dele dine idéer med os her på siden.

Kommentarer fra dialogmøde

Kom med dine ideer til fremtidens Palads!

Hvad er en god biografoplevelse for dig? Og hvordan forestiller du dig fremtidens Palads? Det vil vi gerne have dine input til.

Derfor inviterer vi alle interesserede til borgermøde i Palads tirsdag d. 24. maj kl. 17.00-18.30. Her vil arkitekt og TV-vært Ane Cortzen tage os gennem en spændende aften, hvor vi sammen kan udvikle fremtidens Palads. 

For selvom Københavns ældste biograf på Axeltorv har mange loyale gæster, har vores gæster længe efterspurgt bedre forhold i Palads. Derfor skal biografen gennem en omfattende fornyelse, så biografen bliver mere moderne og tidssvarende.

For Nordisk Film Biografer er det vigtigt, at alle, der elsker film og brænder for Palads, kan komme med input til fremtidens Palads. På den måde kan Palads få et kærligt løft og blive til en ny, moderne og levende biograf – til glæde for hele København.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag. Vi glæder os til at se dig!

Alle kan komme med idéer

For Nordisk Film Biografer er det vigtigt, at alle, der elsker film og brænder for Palads, kan komme med input til fremtidens Palads. Derfor arbejder vi ikke på ét færdigt projektforslag.

I samarbejde med COBE Arkitekter, og i dialog med alle interesserede, vil vi udvikle flere forslag, der hvert giver et visionært og balanceret bud på, hvordan fremtidens Palads kan se ud.

På den måde kan Palads få et kærligt løft og blive til en ny, moderne og levende biograf – til glæde for hele København.

Vil du bidrage til fremtidens Palads?

I løbet af 2022 inviterer vi københavnerne til dialogmøder. Har du allerede nu idéer, er du velkommen til at komme med dine input ved at skrive direkte til os her. Idéerne indgår i vores videre drøftelser og arbejde med fremtidens Palads.

Vil du bidrage til fremtidens Palads?

Gå i biografen i Palads

Palads Biografen A/S

Axeltorv 9

1609 København V

CVR-nummer: 4286 8914