Kom til dialogmøde om Fremtidens Palads


Pressemeddelse

Københavns ældste biograf skal igennem en omfattende fornyelse, og det skal ske i dialog med københavnerne. Derfor inviterer Nordisk Film Biografer nu til dialogmøde, hvor alle, der brænder for gode filmoplevelser og for Palads, kan deltage.

Den 24. maj slår Nordisk Film Biografer biografdørene op for alle, der vil bidrage til udviklingen af Fremtidens Palads. For selvom den gamle biograf på Axeltorv har mange loyale besøgende, har biografens gæster længe efterspurgt bedre forhold i Palads. Derfor skal Palads gennem en omfattende fornyelse, så biografen bliver mere moderne og tidssvarende – og det skal ske i samarbejde med biografens gæster, københavnerne og alle andre interesserede, der brænder for gode filmoplevelser og for Palads.

”Vi ved, at både Palads’ gæster og københavnerne har mange ønsker, idéer og forslag til Fremtidens Palads. Palads skal netop udvikles i respekt for biografens omgivelser og for det Palads, som mange holder af. Derfor glæder vi os til at gå i dialog med vores gæster og alle andre interesserede om, hvordan vi udvikler et Fremtidens Palads til glæde for alle,” siger Asger Flygare Bech-Thomsen, adm. direktør i Nordisk Film Biografer.

Sammen udvikler vi ideer
Københavnernes fremmøde, stemme og interesse for Palads er central for udviklingen af en moderne og levende biograf, der er til glæde for hele København. Til dialogmødet vil arkitekt og tv-vært Ane Cortzen lede deltagerne gennem en aften med temaworkshops, som skal bidrage til at udvikle Palads. Programmet for aftenen vil være:

17.00-18.30:

  • Velkomst ved Ane Cortzen, arkitekt og tv-vært.
  • Samtaleinterview med Ane Cortzen og Asger Flygare Bech-Thomsen, administrerende direktør i Nordisk Film Biografer.
  • Ideudvikling og dialog om Fremtidens Palads i temagrupper.

Kl. 19.00-21.10:

  • Gratis særforestilling for alle fremmødte, hvor der vises premierefilmen ”Operation Mincemeat”.

Tilmelding til dialogmødet kan ske på: https://www.eventbrite.dk/e/dialogmde-om-palads-tickets-335156862197?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1

For mere information
Jesper Eising
Pressechef i Egmont og Nordisk Film
Tlf.: +45 29603019
Mail: jesper.eising@egmont.dk

Læs mere på: fremtidenspalads.dk

Leave a Reply